Kedvencekbe

Az alapítvány kuratóriumának 5 tagja van.

A kép jobb szélén vagyok látható a támogatott 9 gyerekes család tagjaival

A kuratórium elnöke:

Kundra István

2000-ben az alapítók kértek fel, hogy vállaljam el a HANG Szociális Alapítvány elnöki tisztségét. Igent mondtam, mert szerettem volna már akkor is másokon segíteni. Az elmúlt 10 évben alapítványunk megújult és kibővült létszámban és tevékenységi körben egyaránt.

Alapítónk – Dombi Ferenc katolikus pap szellemiségében működik. Az evangéliumokban megtanultak szerint vezetem az üléseket.  Vallom: a nem ártást, a megbocsátást, és a segítést. Fő tevékenységünk eddig a másokon segítés és a Hang könyvek tartalmiságával összefüggő táborok támogatása. Idén határoztuk el, hogy az alapító hagyatékát felvállalva a Hang könyveket kiadjuk és terjesztjük. Életemre két nagy ember nyomta rá a bélyegét: Dombi Ferenc katolikus pap, és Bulányi György piarista tanár. Tőlük tanultam meg, a felismert jóra tegyem rá az életem. Ezt élem immár már 20 éve.

 

 

 


Gizike.JPG

A kuratórium titkára: Medgyesi Istvánné sz. Fazekas Gizella nyugdíjas pedagógus vagyok. Szüleim  Temesvár mellől települtek át a háború alatt. Egyszerű emberek voltak, akik szegénységben, de szeretettel neveltek a testvéremmel együtt. Istenhitben növekedtem fel. Hosszú évek után betegségeim fordítottak Isten felé újra. Az embereken való segíteni akarás buzdított az útkeresésben.

Így jutottam el –a Hang könyvek olvasása révén– Inárcsra Dombi Ferenc atyához. Hazataláltam, lelkemben melegséggel és hálával jutottam el újra Jézushoz. Tizenhárom éve heti rendszerességgel elemzem csoportban az evangéliumot, ismerem meg Jézust, rajta keresztül a Teremtőt. Hozzá igazítom a gondolkodásom és az életem. Szentesen élek. Hosszú évek óta keresnek fel emberek különböző testi és lelki problémáikkal. A rákbetegek egy csoportjában segítőként szolgálok. Az Égi Béke a Földön közösség táboraiban aktívan veszek részt. Az Alapítványunkban évek óta munkálkodom. Szeretném, ha méltó és hiteles tanítványa lehetnék Jézusnak, aki szavaival és magatartásával egyaránt Őt képviseli.

Medgyesiné Gizi

Szentes

medgyesiistvan@invitel.hu


A kuratórium tagjai: Gyulai Ferenc, Mlecsenkov Angel, Szabó Mária

Hang szociális alapítvány : hangalapitvany@t-online.hu