Kedvencekbe

2008 karitatív munkái

1.      Alapítványunk negyedévente ülésezik. Üléseinket Inárcson tartjuk. Egy - egy ülés általában két órát tart. A héttagú kuratórium tagjai a következük: Kundra István (elnök) Garajszki Jenő (titkár) Deák Zoltán, Gyenes József, Kecskeméti Sándor, Medgyesi Istvánné, Szulcsán Erika.

2.      Idén meghívtuk Nagy László református lelkészt, aki beszélt nekünk elhívásáról, munkásságáról a szenvedély betegek gyógyításáról. 

  1. Rendezvényeinket támogatjuk, amelyek minden hó utolsó vasárnapján tartunk  Inárcson Bajcsy – Zsilinszky út 94. Zumeczky Művelődési könyvtárban. 13- 17 h.-ig. mise után pedig a közösség rendezvényei vannak. Be lehetne tenni, kik voltak az előadok és miről beszéltek.
  2. Hang tábor támogatása A kuratórium egyhangúan elfogadta az elvi állásfoglalást. 249.400Ft. támogatja a tábort és a gyerekcsoportok költségeit is álja plusz költségként.
  3. Kalina Valéria verses könyvének kiadását az alapítvány támogatta, Bollok István testvérünk a kiadásban működött közre Juhos András Csongrádról, verseket tördelte és számító gépre vitte, Bucholcz Zoltán színes fotókkal ajándékozta meg a kiadványt, valamint Kundra István, aki a nyomdai munkákban segédkezett.


  1. Szőlőtő Egyesület támogattuk az idén is, több mint 100 gyerek jelentkezet nyári táborozásra. A Somogybükkösdi táborhelyet-helyet felújításában segédkeztünk adományunkkal. Az idén 100.000Ft.-tal támogattuk az egyesületet.


  1. Credic Prakst is támogattuk az idén egy kis beszámolót erről a papról, a

munkásságáról.

Valéria.JPG
Kalina Valéria verses kötetének megjelentetése
Hang szociális alapítvány : hangalapitvany@t-online.hu