Kedvencekbe

Linkek

Közösségünk szellemiségéhez közelálló weboldalak

http://www.web-hang.hu/
http://www.bokorportal.hu/
http://www.ahangtanitvany.hu/

„Az ÚT Én vagyok. Az jár jó úton, aki hálás tud lenni azért, hogy élő kap­csolatban van Velem.”

 

„Az jár jó úton, aki döntéseibe bele tud élni Engem. Tehát aki rendszeresen úgy dönt, ahogy - szerinte - Én is döntenék a helyében.”

 

„Az jár jó úton, aki Velem él! Az él Velem, aki minden reggel nem csak Velem indul útjára, de előtte meg is beszéli Velem, hogy hová megyünk, és miért megyünk oda, ahová megyünk. Ezen kívül még azt is megbeszéli Velem az, aki Velem akar élni, hogy hogyan viselkedjünk ott, ahová megyünk. Tehát hogyan készítsük elő a talajt arra, hogy a szeretni tanítás valahogyan elkezdődjék. Mert Velem csak azért lehet élni, hogy növekedjék a fény, a béke, de ugyanakkor annak az igazságnak a megismerése is, amely egyedül képes szabaddá tenni (János 8; 32-36).”

 

„Hidd el, soha nem jár jó úton az, aki egy másik embert nevelni akar. Csak az jár jó úton, aki önmagát akarja megnevelni! (Máté 5; 39)”

 

„Az jár jó úton, aki szívében a Tőlem kapott békével járja útját.”

 

„Az jár jó úton, aki Velem jár, mert Én vagyok az Út (János 14; 6). Az jár Velem, aki ismerni akar Engem. Az akar ismerni Engem, aki egyénileg és közösségben is foglalkozik Velem. Az foglalkozik Velem, aki egyénileg Rólam tanul és Velem rendszeresen beszélget (imádkozik), és aki közösségileg Engem tanul, tehát a gyakorlati szeretetet éli.”

 

„Csak az jár jó úton, aki vállalja azt, hogy Velem szembesüljön. Aki Engem egy sorba állít különböző nagytekintélyű emberekkel, az magára veheti e kijelentésemet: " Aki nincs Velem, az Ellenem van! Aki nem Velem gyűjt, az szétszór!"

 JÉZUS HANG-TANÍTÁSA

 


Hang szociális alapítvány : hangalapitvany@t-online.hu